20 de novembre 2006

Reportatge Fotográfic de la Julia


Amb només 13 anys, la Júlia (guarda del refugi coneguda per les seves fabuloses Crêpes) ja es una consumada fotògrafa. Amb aquestes imatges ha volgut donar la seva visió de la tardor a la Vall d'Ardericó.

Veieu-les i veureu quina bona feina
•Feu Clic a aquest enllaç >>>>>


Ha sigut aquest un cap de setmana mogudet de gent, dos ciclistes: la Laia i un amic es van atrevir a fer la ruuta fins Ardericó des del Santuari de Falgars, uns bons 11 Km amb bastant desnivell, això si sempre envoltats d'un paisatge paradisíac.
Diumenge 15 persones van aterrar amb gana, i van menjar de valent i sobretot vam gaudir d'una animada sobretaula, una salutació per a tots!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, el paisatge vestit de colors de tardor era un autèntic regal per la vista, i no, no veníem del Santuari de Santa Maria de Falgars sinó de La Pobla de Lillet, una mica més avall...
En tot cas, el "passavall!" de benvinguda, les crêpes de la Júlia, el caldo insuperable i les indicacions mil.limètriques de l'Eudald sobre la ruta van ser claus perquè l'endemà féssim una volta 5 estrelles per Sant Jaume de Frontanyà, Sant Sadurní de Rotgers, Sant Romà de la Clusa i de nou cap a Falgars i La Pobla.
En qualsevol cas, ens han quedat ganes de tornar a aquest refugi amb caliu de masia...
Isra i Laia

Unknown ha dit...

Perdó pel lapsus geográfic.
Soc en txiki amb el que veu fer la reserva per xarxa i clar com que aquest cap de setmana no vaig pujar....no estaba segur del punt de la sortida
una abraçada i fins aviat
txiki

Anònim ha dit...

hola! yo vaig pasar per aki el diumenge, nosaltres tenim la masia el montclus de baix a prop d'aqui, no sabia que es feien excurcions amb caball, casi cada cap de setmana estic per aqui, ya em pasare!