20 de setembre 2007

La BRAMA del CERVOL i del BOLET


L'estiu es a punt de marxar i sembla que la natura ho vulgui compensar d'alguna manera, així que decideix regalar-nos per aquestes dates, la Brama del Cérvol i la temporada de bolets.
La Brama del Cérvol es un espectacle únic que difícilment poden gaudir les gents que viuen a la ciutat. El cérvol brama per atraure a les femelles amb un ancestral crit ritual d'aparellament que es pot sentir per tota la vall d'Ardericó.
Nosaltres tenim la sort de que aquest ritual es dona devant de casa i si hi ha sort a mes de sentir-los podem veure'ls des de la balconada de casa. Això sí, heu de fer molt de silenci i tenir paciència, però us ven asseguro que l'espera val la pena.

Nou article amb més informació sobre la brama del cérvol. Click aquí.

També ha n començat a sortir ja, molt a pesar de la impaciència dels boletaires, els primers bolets de la temporada, Rovellons, Ceps, Fredolics son les primeres espècies que hem pogut veure.
que us animeu a venir????
reserveu plaça


3 comentaris:

Bosquerol ha dit...

Molt Bones, només vull escriure, per agraïr al sr. Kun la seva gran hospitalitat i disponibilitat. Tot va començar quan un company i amic de la feina i un servidor, després de treballar vam sortir cap al berguedà a investigar els posibles caus de bolets, res, fer un tempteig. Doncs el cas era que aquell dia jugaba el barça la champions i teniem una mica de pressa, i el marrà de jo mateix que no vol tornar mai per allà on ve(cosa que no aconsello a no ser que sigueu uns aventurers amb molt de temps lliure), va decidir anar fent pistes fins arribar a tal refugi. El punt per fer la cata era abans d'arribar a Vilada, nosaltres som de Cardona(meravellós per cert), i na marxant , na marxant amb 4*4, vam apareixer a les 8 del vespre al refugi d'Ardericó. Alló va ser nostre salvació, desesperats li vam demanar al sr. Kun que on sortia tal camí, i ell ens va indicar fins sortir a la Pobla de Lillet(quina tela, sort que haviem d'anar aveure el Barça). A més molt amablement ens va oferir un bon sopar que com compendreu vam refussar per que estavem molt lluny de casa i allà ens esperaven per veure el partit. Doncs aquest escrit és també per dir al sr. Kun que algun dia d'aquests apareixerem per allà i ens quedarem a sopar per agraïr la seva disponibilitat.
Per cert la ruta va se fantàstica!!!

SALUT a tothom!
Edu

Bosquerol ha dit...

KUN, algun dia vindrem a visitar-te, gràcies per tot. Quedo pres que un espai com aquest encara no l'hagi pogut explorar al 100%. Però Catalunya encara que sigui petita hi ha molt per recorrer. TORNAREM

kun ha dit...

gracies pel vostre comentari
la meva feina es ajudar al perdut i donar menjar al afamat
va esser un plaer
una abraçada
kun