30 d’octubre 2006

El Catllaràs en Btt


Aquest cap de setmana hem, rebut la visita dels ciclistes de Btt de Sant Julià de Cerdanyola, 17 ciclistes amb gana van esmorzar al refugi per agafar forces per tornar, vam gaudir de la seva companyia i bon humor, des d'aquí una salutació.
El refugi d'Arericó es un punt de trobada de ciclistes de tot arreu quan visiten el Catlaràs, les pistes d'aquesta zona són ideals per a la practica d'aquest esport, n'hi ha de tot tipus i dificultats, això si sempre rodejats d'un meravellós entorn natural. Tan es així que per davant de casa passa cada mes de juny "La Catllaràs" inclosa en el calendari Natura en Btt.
La Catllaràs es una pedalada popular que en la última edició va contar amb 189 inscrits, es una pedalada no competitiva que només pretén gaudir de l'esport i de la natura. A veure si us hi apunteu

A la nit quan tornàvem de Guardiola cap al refugi vam poder veure un grup de 8 Cérvols pel mig de la pista, com es nota que el tràfic va de baixa per la nit!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Kun, per la web i sobre tot per l'esperit que t'acompanya, Ardericó té molt secrets a l'espera de els que vulguin gaudí d'una atmosfera gairabé màgica i que a canvi tant sols demana respecte, anims.

salut

kun ha dit...

gracies millenium
aqui a dalt cada dia hi ha una sorpresa, j'acaba la tardor i comença a fer fred, però cada dia es mes bonic i m'agrada compartir-ho.
abraçades
Kun