12 de juliol 2007

Ens visiten els POWER RANGERS d'Horta BCN


Hi han excursions i després verdaderes proves de resistència per l'ésser humà. La muntanya pot estar amable i tot d'una pot posar-se com un mal son.
Això es el que els hi va passar a aquest grup d'escoltes decidits a travessar el Catllarás tot i les dificultats.
D'entrada la Gemma es va posar a 40 de febre ambn angines, la vam baixar a la Pobla de Lillet per anar al metge i a barcelona, de mentre la Ikerne es va fer un esquinç de turmell, de fet constarà al llibre d'Ardericó com la primera persona que fa la travessa saltant amb una sola cama, tot un personatge. Això no es tot, al mati una altra nena l' Anna , es posa amb febre. Serà una epidèmia???

Tot i així el grup va continuar fins al castell de l'Areny, i van arribar tots!!!!
La Ikerne es va perdre amb mi, en Txiki, 3 hores perduts per un laberint de pistes (menys mal que sabia que estabem al Berguedà) i que vaig fer d'assistència motoritzada en tot moment, però la muntanya a vegades es capriciosa i ens va regalar una visió irrepetible, se'ns va plantar un cervol a distancia de tocar i es que la natura es sàvia i recompensa la tenacitat la Ikerne encara fa els ulls com plats.
Aquí els podeu veure en un taller d'atrapa somnis a l'esplanada d'acampada del refugi----->.
Fou un plaer coneixer-vos, però si us plau que algun monitor tregui el carnet de cotxe d'una vegada que vaig quedar baldat d'anar amunt i avall durant dos dies sencers.
Gracies també per ésser tan nets i deixar-ho tot millor de com ho veu trobar, esperem el regal de la ceci ;-) (camisa i fulard power ranger) i que passeu una altra vegada per aci, ah! i sense tanta aventura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ostia acabo de veure el book dels rangers i el peazo notición del nostre pas per ardericó, em trec el barret, que sàpigues que aquesta pàgina la visitarà molta gent amb l'escusa.
Els caps dels rangers tenim ganes de puja uns quants dies per allá, tot i que pujarem en cotxe aquest cop.
i per un proper cop no pateixis que tan el bernat com jo estem a punt d'aprovar el carnet.
gràcies per tots els favors que ens veu fer durant la nostra estada, cosa que no ho oblidarem mai(crec que vosaltres tampoc....).
salut i espero tornar aviat