16 d’octubre 2007

Pont del Pilar


Al Catllaràs hi habia una gentada pel pont del Pilar, que no ens ho podiem creure. El refugi era plè de gom a gom de gent de tots tipus, procedències i esperit. A més la natura ens va regalar un pont amb un clima fantástic i això va permetre que fecim una graellada a l'exterior amb la gent de l'espai jove Bocanord, que ells sols ja eren 10 ánimes.
La graellada no fou una qualsevol cosa, vam recorre al nostre argentí enginyer de telecomunicacions de digitalnetworks que fa un "asado" empíric, es a dir amb mètode i on el més petit bocí de carn estaba al seu just punt de cocció.
Com que també hi habia un vegetarià, es va fer una parrillada especial per ell. Al finalitzar es va aplaudir al cuiner i extranyament el més efusiu fou Carles el vegetarià. Un exemple de bona convivencia entre dues maneres de concebre l'alimentació.

1 comentari:

ABRAHAM LÓPEZ MORENO ha dit...

Estimado compañero, felicidades por tu blog, y como veo que sientes interés por las ciudades, viajes, senderismo, fotografías, etc., te diré que estoy desarrollando estos blog sobre Cazorla y su capital:
http://panoramicacazorlense.blogspot.com/
http://cazorlaapiedefoto.blogspot.com/
http://bellaciudaddeluz.blogspot.com/
Espero, si los visitas, te haga pasar un rato entretenido recreándose en las maravillas de esta nuestra tierra jiennense.
Un cordial saludo.
Abraham López