04 d’abril 2008

Els Superavis


Després d'una setmana santa nefasta a causa de les multiples anul.lacions per la predicció del temps, arriben uns avis (amb perdó pel 4t que no ho es) i donen una lecció de compromís.

Van trucar el diumenge a la nit per reservar per la nit de dilluns, però no comptavan amb la nevada que a la nit de diumenge va deixar una mà de neu a tot el Catllaràs. Desprès de pensar-s'ho una mica van canviar la ruta i van pujar pel solei per evitar la neu al demati, per baixar cap a Ardericó per la tarde. Malgrat el fred, la neu i el fang diuen que s'ho van passar molt bé. S'els nota a la foto d'abans de la sortida el dimarts. Chapeau! (Barret!).

La seva ruta: Castell de l'Areny, Plans de Cosp, Ardericò; Ardericò, Roca de Catllaràs, Sant Romà de la Clusa, Castell.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Kun. Soc el que et va trucar. Un dels tres Joseps. L'altre és el Ton. M'ha fet gràcia veure'ns aquí tots retratats. Realment ens ho vam passar molt bé, doncs trobar el Catllaràs amb aquella nevada i anar pedalant pels camins nevats, va ser realment una delícia. No som pas un grup que s'espanti per les inclemències, així és que no podiem pas tornar-nos-en enrere. No cal dir que per acabar-ho d'adobar, no més faltava la teva simpatia i el bon tracte que ens vas donar. El menjar, exquisit i imaginatiu, els consells, encertats i, en fí, que tot va anar com una seda. Espero retrobar-nos aviat. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Hola Kun i "bitxu",soc en Josep de l'esquerre mirant la foto que ens vares fer. Gràcies per tot i que continuis disfrutan dels paisatges que t'envolten i de la teva "olla" de Ardericó. Fins un altra!

Anònim ha dit...

Com podeu dir que sou "els avis". Avis son els que estan dins casa seva sense fotre brot mirant la TV tot el dia i part de la nit.
Ànims que aquestes sortides son maravelloses i revitalitzadores que ens fa rejovenir uns quans anys. "Els avis" de veritat no saben el que s'estan perdent de totes, totes. Segur!