31 d’octubre 2008

ELS BICIRUSTICS una experiència enriquidora


Nosaltres, cinc pixapins de ciutat, vam pujar les bicis a la furgo, i amb unes caixes de fruita cutres vam improvisar unes alforges, i vam anar a passar el cap de setmana pel Catllaràs.
Teníem un mapa cutre, petit, al final brut i arrugat, en el que faltaven la meitat dels camins i que a sobre no acabàvem d'entendre. Era molt diferent del mapa del metro, de debò. Tot i així, com que som uns nois decidits no ens vam fer enrere, i vem començar a pujar, i a pujar, i a pujar,... i a caminar empentant les bicis (tot sigui dit, no som cap monstres físicament, guapos, bona gent, però no ciclistes). Al final, de tant pujar ja no teníem ni idea d'on érem.
Amb aquestes, quant ja semblava que no ens podíem perdre més, un lletrero: "refugi Ardericó 30 min cap a la dreta". Mirem cap allà i .... un bosc espès i fosc, no podíem passar ni de genolls. Espantats, vem trucar als pares, però no ens van respondre. Després al Kun. Movil parado o fuera de cobertura. Perfecte!
Mig emprenyats vem fer cas del lletrero i vem anar muntanya avall, entre mig del bosc, sense saber que poc després l'hauríem de pujar empentant de nou les bicis carregades i les nostres cames. Abans de donar mitja volta vem aconseguir parlar amb el Kun, que tot tranquil, ens va donar les indicacions pertinents per no haver de fer nit al mig de la muntanya i poder arribar a Ardericó.
Vam necessitar un total de tres trucades per a arribar al refugi, però finalment, negra nit, vam arribar triumfalment al refugi d'Ardericó.
Quin plaer, kina alegria, kin descans arribar a Ardericó! Vam plantar les tendes a les fosques i vem pendre una cerveseta dins el refugi, súper acollidor, calentó,... ens vam arrepentir d'haver plantat les tendes, està molt ben parit aquest piset!
Vam cuinar els bolets que duíem. Que bons i que bé vam estar.
Us enviem les fotos que vam fer per allà.
Gràcies Kun i parella, realment va ser preciosa la ruta, i gràcies també per les indicacions que ens vau donar per a la tornada, no ens vem peredre ni un sol moment!! Això si, vam preguntar a 4 paisanos més per assegurar-nos-en.

ABAJO EL GPS!!!!

VISCA L'AVENTURA
I VISCA ARDERICÓ!


Gràcies per tot, esperem tornar-vos a veure ben aviat.
Una abraçada

Els bicirrústics