27 de maig 2008

La Catllaràs 2008

Copiat des de http://www.lacatllaras.com/properaedicio.php


Ja hi tornem a ser, ja tenim gairebé a punt, una vegada més, una nova edició de La Catllaràs; la sisena Catllaràs que farem el proper dia 29 de juny a les 08:30 del matí.
Enguany hem “retornat” als orígens, a La Catllaràs més autèntica, a aquelles primeres edicions amb un recorregut de la ruta mitjana de poc més de 30 kilòmetres però d’una bellesa i alhora duresa “singular”. Un recorregut apte per a tothom -d’uns 1.160 metres de desnivell acumulat, ideal per al practicant habitual al Btt- i que s’allunya fins als límits de Sant Jaume de Frontanyà per uns meravellosos indrets envoltats de fagedes, de boscos subalpins... travessant prats extensos i impressionants penya-segats... Per als que això els hi sembli poc, la ruta llarga s’allarga en 6 km (36 km en total) afegint un tram d’una llarga cinglera per a que hi gaudeixin els amants dels trams tècnics. Sens dubte, és un recorregut exigent per a gent preparada, doncs hi ha un increment del desnivell acumulat important, fins assolir els 1415 metres. Finalment, la ruta curta, perfecta per als novells, amb un recorregut de 16 km i escassos 550 metres però pensats per a que l’experiència sigui extraordinàriament positiva, amb sender. Com és habitual, molts dels corriols són optatius.Com sempre, hi haurà diversos i abundants avituallaments durant el recorregut, en tots tres recorreguts i, l’entrepà de botifarra al final.

Insistim una vegada més que aquesta NO és una pedalada competitiva, sinó pensada per a gaudir d’un dia meravellós per l’entorn del Catllaràs, amb sortida i arribada al Poliesportiu de Sant Julià de Cerdanyola, al Berguedà.

Emporteu-vos banyador, doncs si les condicions meteorològiques (i climàtiques; a veure si la sequera ens deixa!!)) ho permeten, també obrirem la piscina gratuïtament per als participants, com ja s’ha estat fent en els darrers anys; a qui no li ve de gust una capbussada després d’un dia de bici?...

En vista de l’impressionant èxit del mallot “salamandrenc” de l’any passat, repetim tot i que amb un disseny i format totalment diferent, però igualment original... un magnífic mallot d’estiu per a tots els participants!. I al final, sortejarem un mallot signat per en J. Antonio Hermida!!!.
Ens veiem a la Catllaràs !!.


Amics del Catllaràs.