07 de maig 2008

La Ruta de l’Ermità


Aneu guardant 5 dies aquest estiu per venir a caminar entre els 5 refugis que ens hem organitzat per oferir-vos una nova ruta excursionista: La Ruta de l’Ermità, al estil de Carros de Foc, Cavalls del Vent, etc.
Som Ardericó, Erols, Rebost, La Closa i Coll de Merolla i hem pensat diferents recorreguts per fer-ho a peu, amb btt, o a cavall. Els traçats transcorren entre uns 800m i 2400m d’alçada, 90km a peu; 150km en bici, i lo del cavall una cosa entremig, visita quatre serralades: Puigllançada, Montgrony, Rasos de Tubau i Catllaràs; i ofereix paisatges i vistes impressionants, i visites a nombroses ermites i altres punts d’interès cultural.
Informació natural, cultural (ermites romàniques, Gaudí), servei de transport de maletes, central de reserves, instal·lacions pels cavalls, mapa específic, el inevitable pac d’inscripció amb obsequi pels que acaben, la modalitat “sky-runner”. Segur que encara m’oblido de detalls importantíssims.
Bé, tot molt estudiat perquè us ho passiu teta. Veniu, veniu.
A partir del 20 de Juny

5 comentaris:

Alexia ha dit...

He intentat cercar més informació de la ruta i ting la impresió que per el dia 20 de juny, la cosa está molt verda. Pero per si sona la flata continuaré traient el nas per la pàgina. Anim i endevant.

QUIM de Monistrol.

kun ha dit...

Pues sí, fins començaments de juliol no tindrem el mapa, i encara estem pintant el camí, o sigui...

Anònim ha dit...

quin desastre de ruta !!!!
no hi ha re senyalitzat,
i ningu respon.

kun ha dit...

hola anónim,
es una pena el teu cabreig però fins ara la gent ha estat força contenta amb l'experiència. No dius si ho has fet a peu o en btt, i disposem de enquestes per saber on ens fallen les coses. No oblidis que es el primer any i segurament es poden millorar moltes coses. En cas de problemes sempre es pot trucar al teléfon de l'Ermità, 938257106, on fins i tot hi ha un servei 4x4 per si cal.

Xavier ha dit...

Jo he fet aquest estiu la ruta a cavall i he trobat coses que és podrien millorar bastant!!

Molt bona iniciativa!